DACIA 50 – Pe harta Bucureștiului

 

De aproximativ trei ani, autoturismul copilăriei rulează pe străzile bucureștene și cu fiecare oprire adună pe bancheta din spate amintirile și poveștile celor care au avut în familie o Dăcioară. De-a lungul timpului, am avut norocul să întâlnim prieteni care ne-au împărtășit valorile, care pun la loc de cinste amintirile din vremurile în care ideea de călătorie era egală cu Dacia. Prieteni care ne-au ajutat să ajungem mai departe decât ne-am propus atunci când am pornit la drum.

La bordul autoturismului copilăriei am avut companioni de seamă precum: Dilema Veche, IQads, Decât o Revistă, Qreator by IQOS, Gentleman’s Car, Matricea Românească, Omnia Photo , F64, iar lista va continua cu siguranță. Știm cu toții că atunci când vine vorba de familie sau prieteni, Dacia este cea mai încăpătoare mașină.

Mâine, 18 Octombrie 2018, începând cu ora 18:00 vă invităm să porniți alături de noi într-o plimbare pe harta Google pentru a observa evoluția spațiului urban, surprinsă pe parcursul documentării proiectului DACIA 50.

Vom face cunoștință cu proprietarii Daciilor care apar în albumul foto documentar “DACIA 50 – Autoturismul” și vom afla poveștile și destinul autoturismului copilăriei așa cum a evoluat în peisajul urban cu care suntem atât de familiari.

Ultima oprire din călătoria noastră în timp va fi în perioada anilor 1970-1980 când vom explora viața cotidiană, prin prisma vehiculelor cu care circulau, așa cum a fost surprinsă prin intermediul diapozitivelor și cărților poștale provenite dintr-o colecție personală a Cristinei Irian.

Prietenii noștri de la Qreator by IQOS ne susțin în acest demers și ne-au pus la dispoziție un spațiu minunat, în inima Bucureștiului – găzduit de Vila Oromolu, în unul din cele mai importante momente ale proiectului nostru.

Evenimentul este adresat doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

 

No more articles