Moș Gerilă is coming to town!

~Concurs~

Sărbătorile de iarnă petrecute în copilărie sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le dețin. Iar luna decembrie este acel moment în care, oricât de mult aș înainta în vârstă, acestea ies la iveală și se derulează asemeni unui film.

Fie că e vorba de zilele nesfârșite petrecute cu sania pe derdeluș, de  mirosul și căldura sobei care mă întâmpinau în casă când mă întorceam cu mâinile amorțite după o bătaie zdravănă cu bulgări.  Sau de sentimentul de anticipație care mă copleșea pur și simplu când în casa noastră ajungea BRADUL adus de tata cu Dacia cumnatului meu.

Împodobitul bradului era una din activitățile mele preferate deoarece era unul din momentele în care reușeam să strecor pe nevăzute câteva bomboane de pom, ale căror ambalaje goale încercam să le plasez abil în brad astfel încât mama să nu-și dea seama de isprava mea. Odată gătit bradul, urma perioada de pregătire a colindelor, câteva zile în care mă strângeam alături de cei mai buni prieteni de pe uliță și exersam colindele pe care aveam să le cântăm prin tot satul.

Nimic nu se compară cu bucuria și simplitatea acelor momente, iar pentru că luna cadourilor este deja aici îmi  doresc să împărtășesc cu voi o parte din căldura ce mă animă an de an. Împreună cu prietenul Vlad Dumitrescu (illustrescu) am pus la bătaie 2 albume foto “Dacia 50 – Autoturismul” și  2 ilustrații cu Dacia pe care le oferim cadou în cadrul concursurilor care se vor desfășura pe Facebook și Instagram.

“Moș Gerilă is coming to town!” – Concurs Facebook:

Ce trebuie să faci:

  1. Urmărește-ne pe facebook Dacia – auto turismul copilariei și Illustrescu;
  2. Postează o fotografie cu tine din copilărie în așteptarea lui Moș Gerilă, în secțiunea de comentarii a fotografiei de concurs.

Cum câștigi:

  1. Asigură-te că îndeplinești cei doi pași de mai sus;
  2. Fotografia cu cele mai multe aprecieri la sfârșitul perioadei de concurs va fi declarată câștigătoare.

“Moș Gerilă is coming to town!” – Concurs Instagram:

Ce trebuie să faci:

  1. Follow: @dacia_autoturismul_copilariei și @illustrescu;
  2. Tag-uiește în comentarii 2 prieteni care s-ar bucura de premiile puse în joc;

Cum câștigi:

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți la sfârșitul perioadei de concurs.

Regulamentul de concurs poate fi accesat aici: http://bit.ly/2QeCDFN

Atenție, concursurile se desfășoară simultan pe Facebook și Instagram și puteți participa la ambele concursuri atâta timp cât respectați regulile.

Concursurile sunt deschise până pe data de 15 Decembrie 2018, ora 23:59.

Premiile puse în joc sunt:

  • 2 x “Dacia 50 – Autoturismul” – album foto documentar despre autoturismul copilăriei
  • 2 x Ilustrații cu Dacia realizate de Illustrescu – în format A4, cu ramă foto inclusă
No more articles